Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Τα Δικά σας Αγαπημένα Τσάγια! 




Ξεκινώντας από το έντονο κόκκινο χρώμα που βγάζει αυτό το ρόφημα στο ποτήρι, συνεχίζοντας με τα κυρίαρχα αρώματα από κόκκινα φρούτα και καταλήγοντας στην γλυκόξινη γεύση του, είναι βέβαιο ότι αυτό το τσάι δεν περνάει απαρατήρητο. Ένα από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα τσάγια σε μεγάλους και μικρούς καταναλωτές, η κόκκινη πλατεία με τον συνδυασμό από ιβίσκο, μήλο και κόκκινο κράνμπερι ήρθε να κατακτήσει την πρώτη θέση ως το πιο αγαπημένο ρόφημα! 



Μόλις ανοίγει το σακουλάκι με το τσάι ξεχειλίζουν τα μοναδικά αρώματα αυτού του υπέροχου μίγματος. Με το που θα μπει στο νερό όλο το δωμάτιο θα γεμίσει με μυρωδιές που θα θυμίσουν παραδοσιακές συνταγές της Κωνσταντινούπολης. Ένα πράσινο αρωματισμένο τσάι με έντονα στοιχεία από πορτοκάλι, μήλο και μπαχαρικά. Κάθε γουλιά θα ξυπνήσει μνήμες από γεύσεις και αρώματα γαρύφαλλο, ροζ πιπεριού, κανέλας, κάρδαμου και κορίανδρου. Αδύνατον να αντισταθείς σε έναν τόσο εκρηκτικό συνδυασμό! 


Τα αρωματισμένα τσάγια στην αρχαία Κίνα έχουν μακρά ιστορία καθώς προορίζονταν ως δώρα στον αυτοκράτορα και ήταν κυρίως αρωματισμένα με γιασεμί. Το πράσινο τσάι με γιασεμί είναι επίσης το πρώτο παραδοσιακό αρωματισμένο τσάι που φτιάχτηκε στην Κίνα. Το China jasmine βιολογικής καλλιέργειας απελευθερώνει αμέσως τα λεπτά αρώματα του γιασεμιού δίνοντας μια γλυκιά αίσθηση στο ποτήρι. Με λευκές κορυφές και μερικά άνθη μπορεί άνετα να γίνει από τα πιο αγαπημένα σας τσάγια για μια καθημερινή απόλαυση που δύσκολα την αλλάζεις. 



Για όσους είναι λάτρεις της κανέλας δεν υπάρχει καλύτερο τσάι από τον Πράσινο Δράκο. Με πολύ έντονα αρώματα πορτοκαλιού και κυρίαρχα τα αρώματα της κανέλας είναι δύσκολο να μην το λατρέψετε από την πρώτη δοκιμή. Εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του μπαχαρικού, ο συνδυασμός που θα καταλήξει στο ποτήρι σας θα σας ενθουσιάσει και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.