Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τσάγια Υγείας-3 γευστικοί τρόποι αδυνατίσματος! 
Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς βασανίζεστε με δίαιτα και  γυμναστική για να κρατήσετε το σώμα σας σε φόρμα, γι αυτό σας ετοιμάσαμε ένα ιδιαίτερα αρωματικό και αποτελεσματικό ρόφημα το οποίο θα σας βοηθήσει να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε ακόμα πιο σύντομα! Γευστικός συνδυασμός από βότανα με mate, μελισσόχορτο, τσουκνίδα, ιβίσκο, κυνόροδο, ηλίανθο και λεμονόχορτο που βοηθούν στην απώλεια βάρους και επιταχύνουν την λιποδιάλυση. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
Το προτείνουμε για πρωί λόγω της περιεκτικότητας του mate σε τεΐνη. Enjoy!


Το συγκεκριμένο ρόφημα, εκτός από μοναδική γεύση, είναι και πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες! Αυτό συμβαίνει φυσικά χάρη στο πράσινο τσάι, αλλά και στο συνδιασμό του με πράσινο μάτε και πράσινους κόκκους καφέ, που είναι πλέον αναπόσπαστα κομμάτια μιας δίαιτας. Έχουμε προσθέσει χαμομήλι για να δώσει μια γλυκιά νότα στο μίγμα. Σας υποσχόμαστε ένα ξεχωριστό άρωμα και μία γεύση που δεν την περιμένετε και θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Επίσης ένα ρόφημα για πρωί ή μεσημέρι λόγω της τεΐνης.


Τέλος ένα τσάι που μπορείτε να το απολαύσετε όλη την ημέρα, με πράσινο τσάι, λουΐζα, μελισσόχορτο, λεμονόχορτο, φλούδα λεμονιού και λίγο αμύγδαλο. Μία λεμονάτη απόλαυση που συμβάλλει σημαντικά στην αποβολή των υγρών και στον περιορισμό των τοξινών. Μαζί με ισορροπημένη διατροφή και λίγη άσκηση, σας βοηθάει να χαρείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Για να απαλλαγείτε με ευχάριστο τρόπο από τα περιττά κιλά, δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικά χρήσιμο και πολύ γευστικό ρόφημα που μπορείτε να πιείτε όλη την ημέρα. Ο συνδυασμός πράσινου τσαγιού, λουϊζας, μελισσόχορτου, λεμονόχορτου, φλούδας λεμονιού και λίγου αμυγδάλου, έχει εξαιρετική δράση και συμβάλλει στην αποβολή των υγρών και στον περιορισμό των τοξινών. Ένα βοήθημα για οποιαδήποτε δίαιτα.