Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Τσάγια Υγείας-Συνταγή αποτοξίνωσης 





Αν είστε από αυτούς που αρρωσταίνουν με κάθε αλλαγή του καιρού και το κρυολόγημα είναι μέρος της καθημερινότητά σας, μία ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας μάλλον είναι αυτό που χρειάζεστε.
Το τσάι ανοσοποιητικού με Lapacho, πορτοκάλι και βανίλια είναι ένας απολαυστικός τρόπος να προφυλαχθείτε από τις εποχιακές αρρώστιες. Το Lapacho είναι ένα δέντρο της Νότιας Αμερικής που ο φλοιός του χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική για την καταπολέμηση μικροβίων και ιών, αλλά και για την αντιφλεγμονώδη δράση του. Πολύ αρωματικό και πολλά υποσχόμενο ρόφημα!
Προτείνουμε επίσης το τσάι κρυολογήματος που με την εχινάκεα, την πιπερόριζα, το χαμομήλι, την γλυκόριζα, το πιπέρι, την λουίζα, την κανέλα, τα άνθη τριανταφυλλιάς και το λεμονόχορτο χαρίζει ένα δυνατό μίγμα για έναν δυνατό οργανισμό. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με κάρδαμο για να προφέρει επιπλέον τόνωση. 


Τσάι Αποτοξίνωσης, βότανα του Ολύμπου

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνει ο οργανισμός σας ένα διάλειμμα από τις τοξίνες και όλες τις τροφές που δεν του προσφέρουν τίποτα καλό και θρεπτικό? Τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τσάι αποτοξίνωσης με βότανα του Ολύμπου. Το φυσικό μίγμα από τσουκνίδα, μάραθο, θυμάρι, φασκόμηλο, χαμομήλι, τσάι του βουνού, φλαμούρι, μήλο και πράσινο Roibos, εκτός από ένα απολαυστικό ρόφημα σας χαρίζουν και ένα υγιή τρόπο να αποτοξινώσετε το σώμα σας και να ξαναβρείτε ευεξία. 

ΣΥΝΤΑΓΗ για μία γρήγορη και πολύ αποτελεσματική αποτοξίνωση
Για 1 φλυτζάνι : 0,25 του λίτρου νερό, 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο τσάι αποτοξίνωσης και χυμό ½ λεμονιού – Η οξύτητα του λεμονιού βοηθάει στην διαδικασία της αποτοξίνωσης και εξαφάνισης των τοξινών. Ζεσταίνετε το νερό, ρίχνετε το τσάι μέσα. Αφήστε 8-10 λεπτά και, στην συνέχεια, σουρώνετε.
Προσθέστε χυμό λεμονιού.
Μπορείτε να πιείτε 3 φλυτζάνια την ημέρα, όμως πριν από τις 17’00 αν έχετε ευαίσθητο ύπνο.